Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Green Kitchen at Home Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag

Green Kitchen at Home Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2007. 251 sidor.

Gott skick. Utgiven av Norstedts 2007. Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag. David och Louise har delat in kapitlen i kylskåpsfavoriter, frukost, mat att ta med, måndag till fredag, på helgen, röror och annat samt desserter. Detta för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta passande recept för rätt tillfälle. Du får även förslag på hur du kan byta ingredienser om du inte har allt hemma. Till recepten finns mängder av foton. ///// Gradering: Gott skick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113077246
Titel
Green Kitchen at Home : enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag
Författare
Frenkiel, David
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2017
Omfång
251 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
214 x 261 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
1234 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I boken Green Kitchen at Home presenterar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl den mat de ständigt återkommer till. Här finns de sanna favoriterna, i form av snabblagade och barnvänliga recept för stressiga vardagar, desserter och frukostar, men även helgens stora middagar med guldkant. De visar hur de bygger sina måltider med omsorg, och avslöjar de hemliga tricksen och genvägarna som gör det möjligt att äta god mat varje dag. Presenterat med deras fantastiska bilder och personliga berättelser sätter boken en helt ny standard för modern vegetarisk, vegansk och glutenfri matlagning som får dig att vilja laga maten om och om igen.